Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

3ος Μεγάλος Διαγωνισμός του BlogyTricks

Print and PDF


Καλησπέρα σας, όπως θα έχετε παρατηρήσει το BlogyTricks περά από το ότι έχει αλλάξει  το domain του εδώ και πολύ καιρό από .info σε .eu, άλλαξε και την εμφάνιση του. Αναβαθμίσαμε με λίγα λόγια το BlogyTricks από version 2 σε version 3, περά από το να κάνουμε αυτή την διαμόρφωση στο ver., ανασχηματίσαμε όλη την εικόνα του BlogyTricks αλλάζοντας το Slideshow, το sidebar κ.α. Τέλος πάντων αυτό όμως που πιστεύω θα σας ενδιαφέρει πραγματικά είναι ότι με αυτήν την αλλαγή αποφασίσαμε να κάνουμε όπως πάντα ένα ακόμη διαγωνισμό, μόνο που αυτός ο διαγωνισμός όπως θα δείτε έχει κάτι το ιδιαίτερο. Αν αναρωτιέστε τι είναι αυτό που τον κάνει ξεχωριστό, ρίξτε μια μάτια στις παρακάτω οδηγίες και θα καταλάβετε.Ο διαγωνισμός έληξε και οι δυο νικητές είναι:
1ος νικητής: Biky Oik
2ος νικητής: Antonia Pavlidou 
Αναπληρωτής 2ου νικητή: George Mgt Tsi


Συγχαρητήρια στους νικητές!!! Παρακαλώ οι νικητές να δηλώσουν άμεσα τα στοιχειά τους, όπου έχουμε αναφέρει στους όρους του διαγωνισμού. 
Το βίντεο του διαγωνισμού βρίσκεται στην συλλογή του BlogyTricks στο Youtube.
Ευχαριστούμε όλους για την συμμέτοχη τους στον διαγωνισμό μας!

Τα δώρα των νικητών είναι:
Ο 1ος θα κερδίσει μια ολοκαίνουργια σελίδα Blog, μαζί θα πάρει ένα domain .eu για ένα χρόνο και ένα πλήρες πακέτο Web Hosting για πάντα μαζί με email.
Ο 2ος θα κερδίσει ένα Domain .eu για ένα χρόνο και μαζί θα πάρει ένα πακέτο Web Hosting για πάντα μαζί με email.

Οροί Διαγωνισμού:
* Ο 1ος νικητής θα επιλεχτεί από τα περισσότερα Likes τα όποια θα του έχουν δώσει οι χρηστές του Facebook μέσω του σχολίου που θα πρέπει να κάνει κάτω από την εικόνα του διαγωνισμού.
* Ο 2ος νικητής θα επιλεχτεί μέσω κλήρωσης. Η κλήρωση θα γίνει ανάμεσα στους χρηστές όπου θα κάνουν σχόλιο στην εικόνα του διαγωνισμού. Ακόμα η κλήρωση θα γίνει μέσω του Excel και της σελίδας Random.org που θα μας δώσει τον αριθμό του νικητή (θα συμμετάσχουν όλοι οι χρηστές που θα κάνουν σχόλιο εκτός του 1ου νικητή).
* Ο διαγωνισμός θα λήξει στις 25/12/12 (τα Χριστούγεννα δηλαδή). Οι νικητές θα ανακοινωθούν την επομένη μέρα και υποχρεούνται να δηλώσουν μέσα σε 2μερες τα στοιχειά τους (Ονοματεπώνυμο, Email και το domain που επιθυμούν) μέσω της φόρμα επικοινωνίας όπου θα βρουν εδώ.
* Τέλος θα ανακοινωθούν μαζί με τους νικητές και οι αναπληρωτές όπου σε περίπτωση μη αποδοχής των δώρων από τους νικητές θα κερδίσουν αυτόματα αυτοί τα δώρα.

Χορηγοί Επικοινωνίας Διαγωνισμού:4 σχόλια :

 1. Ο διαγωνισμός σας προβάλλεται στη σελίδα του jaba.gr στο facebook: www.facebook.com/jaba.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ευχαριστούμε για την προβολή του διαγωνισμού μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ευχαριστούμε!!! Ο διαγωνισμός σας προβάλλεται στο Save and Win GREECE, - http://www.SaveAndWin.GR αλλά και http://www.facebook.com/saveandwin.gr - δείτε τον εδώ: http://www.saveandwin.gr/view/91

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Σας ευχαριστούμε για την προβολή του διαγωνισμού μας στην σελίδας σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή